Corona maatregelen

 

U kunt van ons de gebruikelijke zorg verwachten met aanvullende hygiënemaatregelen. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u één van de volgende vragen met ‘ja’ beantwoordt, om uw afspraak kosteloos te verplaatsen.
 
  • Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts (vanaf 38 graden), plotseling verlies van reuk, smaak of beide?
  • Bent u in (thuis)isolatie of thuisquarantaine (of zou u dat moeten zijn volgens de GGD of de Quarantainecheck)?
Bij het betreden van de praktijk vragen wij uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna zo min mogelijk aan te raken tot u de praktijk verlaten heeft. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.
 
In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiëne maatregelen genomen.
 
Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd met ons contact opnemen per mail (info@gelreland.nl) of telefonisch (085-2733034).
 
Wij danken u voor uw begrip en wensen u een goede gezondheid.