Ons team

Richard Koop MSc. 
Parodontoloog NVvP
BIG-nummer: 59064632502 

Richard is in 2005 afgestudeerd als tandarts aan het ACTA te Amsterdam. Richard heeft zich twee jaar na zijn afstuderen gespecialiseerd in de Parodontologie en Implantologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2011 heeft hij zijn post-initiële opleiding afgerond. Tijdens zijn opleiding heeft hij onderzoek gedaan naar parodontale regeneratie met glazuurmatrixeiwitten en guided implant surgery.

Arshia Irani
Mondhygiënist

Arshia heeft de opleiding Mondzorgkunde afgerond bij de Hogeschool Utrecht en is sinds 2010 afgestudeerd. Na haar studie heeft ze een aantal jaren gewerkt bij een privékliniek voor mond-, kaak-, en aangezichtschirurgie. Sinds 2016 is ze voorzitter van het NVM regiobestuur Oost-Nederland (Gelderland-Overijssel) en organiseert ze diverse bijeenkomsten voor collega mondhygiënisten uit de regio. Vanaf november 2017 werkt Arshia met veel plezier bij Gelreland Parodontologie.

 

Damir Delic
Mondhygiënist

Damir heeft de opleiding Mondzorgkunde, in 2016, succesvol afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens en na zijn studie heeft hij nog een jaar bij de opleiding gewerkt als aanvullend zaaldocent en hierna zijn werkzaamheden in de algemene praktijk vervolgt. Vanaf november 2018 is Damir werkzaam bij Gelreland Parodontologie.

Jacqueline Ditzel
Balie- en stoelassistente

Jacqueline heeft de afgelopen 15 jaar gewerkt als stoelassistente bij een tandartspraktijk in Zutphen. In oktober 2017 heeft zij de overstap gemaakt naar Gelreland Parodontologie. Jacqueline is drie dagen per week werkzaam als balie- en stoelassistente.

Corine Groot Roessink
Balie- en stoelassistente

Corine heeft de opleiding tandartsassistente in 2015 afgerond, en is werkzaam geweest in verschillende praktijken, sinds maart 2019 is Corine drie dagen werkzaam binnen Gelreland parodontologie.