Ons team

Richard Koop MSc. 
Parodontoloog NVvP
BIG-nummer: 59064632502 

Richard is in 2005 afgestudeerd als tandarts aan het ACTA te Amsterdam. Richard heeft zich twee jaar na zijn afstuderen gespecialiseerd in de Parodontologie en Implantologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2011 heeft hij zijn post-initiële opleiding afgerond. Tijdens zijn opleiding heeft hij onderzoek gedaan naar parodontale regeneratie met glazuurmatrixeiwitten en guided implant surgery.

Arshia Irani
Mondhygiënist

Arshia heeft de opleiding Mondzorgkunde afgerond bij de Hogeschool Utrecht en is sinds 2010 afgestudeerd. Na haar studie heeft ze een aantal jaren gewerkt bij een privékliniek voor mond-, kaak-, en aangezichtschirurgie. Sinds 2016 is ze voorzitter van het NVM regiobestuur Oost-Nederland (Gelderland-Overijssel) en organiseert ze diverse bijeenkomsten voor collega mondhygiënisten uit de regio. Vanaf november 2017 werkt Arshia met veel plezier bij Gelreland Parodontologie.

 

Ines Hodžić
Mondhygiënist

Ines is een leergierige mondhygiënist en heeft de opleiding aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Ines is werkzaam in een algemene tandartspraktijk. Om meer uitdaging aan te gaan binnen het werkveld is Ines vanaf de zomer 2021 ook werkzaam bij Gelreland Parodontologie waar ze met veel plezier en passie aan het werk is.

Sanne ter Schegget​
Mondhygiënist

Sanne is sinds 2017 mondhygiënist. Ze heeft haar studie mondzorgkunde afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Na haar studie heeft ze in algemene tandartspraktijken en een parodontologie praktijk gewerkt in Utrecht. Sinds haar verhuizing begin 2022 naar deze omgeving is ze werkzaam bij Gelreland Parodontologie.

Corine Groot Roessink
Balie- en stoelassistente

Corine heeft de opleiding tandartsassistente in 2015 afgerond, en is werkzaam geweest in verschillende praktijken, sinds maart 2019 is Corine drie dagen werkzaam binnen Gelreland parodontologie.

Emmaly Enderink-Wezinkhof
Balie- en stoelassistente

Emmaly is sinds maart 2021 werkzaam bij ons in de praktijk. Ze is werkzaam zowel als assistente aan de stoel en als balieassistente. Ze heet u hartelijk welkom bij ons in de praktijk.

Femke Koets-Spin
Balie- en stoelassistente

Femke is per september 2021 werkzaam als balieassistente bij Gelreland parodontologie. Met veel plezier staat ze u te woord aan de balie, telefoon of per mail.