Ons team

Richard Koop MSc. 
Parodontoloog NVvP
BIG-nummer: 59064632502 

Richard is in 2005 afgestudeerd als tandarts aan het ACTA te Amsterdam. Richard heeft zich twee jaar na zijn afstuderen gespecialiseerd in de Parodontologie en Implantologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2011 heeft hij zijn post-initiële opleiding afgerond. Tijdens zijn opleiding heeft hij onderzoek gedaan naar parodontale regeneratie met glazuurmatrixeiwitten en guided implant surgery.

Ines Hodžić
Mondhygiënist

Ines is een leergierige mondhygiënist en heeft de opleiding aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Ines is werkzaam in een algemene tandartspraktijk. Om meer uitdaging aan te gaan binnen het werkveld is Ines vanaf de zomer 2021 ook werkzaam bij Gelreland Parodontologie waar ze met veel plezier en passie aan het werk is.

Myriem Gout
Mondhygiënist

Myriem is in 2020 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht. Myriem is werkzaam in een algemene tandartspraktijk en heeft gewerkt bij een vrijgevestigde mondhygiënisten praktijk. Om meer te leren over parodontologie en voor meer uitdaging binnen het vak, werkt zij sinds februari 2023 bij Gelreland Parodontologie.

Sanne ter Schegget​
Mondhygiënist

Sanne is sinds 2017 mondhygiënist. Ze heeft haar studie mondzorgkunde afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Na haar studie heeft ze in algemene tandartspraktijken en een parodontologie praktijk gewerkt in Utrecht. Sinds haar verhuizing begin 2022 naar deze omgeving is ze werkzaam bij Gelreland Parodontologie.

Jet van Dijck
Mondhygiënist

Jet is in 2020 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hanzehogeschool Groningen. Jet is werkzaam in een algemene tandartspraktijk en heeft in de ouderen mondzorg gewerkt. Voor meer verdieping in het vak is Jet sinds augustus 2023 met veel plezier aan het werk bij Gelreland Parodontologie.

Corine Groot Roessink
Balie- en stoelassistente

Corine heeft de opleiding tandartsassistente in 2015 afgerond, en is werkzaam geweest in verschillende praktijken, sinds maart 2019 is Corine drie dagen werkzaam binnen Gelreland parodontologie.

Emmaly Enderink-Wezinkhof
Balie- en stoelassistente

Emmaly is sinds maart 2021 werkzaam bij ons in de praktijk. Ze is werkzaam zowel als assistente aan de stoel en als balieassistente. Ze heet u hartelijk welkom bij ons in de praktijk.

Femke Koets-Spin
Baliemedewerker

Femke is per september 2021 werkzaam als balieassistente bij Gelreland parodontologie. Met veel plezier staat ze u te woord aan de balie, telefoon of per mail.